BeautyScan

Over ons

BeautyScan maakt gebruik van de dermatologen van de Roosevelt kliniek, die veel ervaring hebben op het gebied van cosmetische dermatologie. Zij geven een jaarlijkse scholing over cosmetische dermatologie en dermachirurgie en zorgen dat zij zelf met nascholingen up-to-date blijven.

Advies aanvragen

BeautyScan

De dermatoloog

De dermatoloog is dé medisch specialist van de huid en huidveroudering. De dermatoloog kan u advies geven hoe u huidveroudering het beste kunt tegen gaan en welke cosmetische behandelingen het meest geschikt voor u zijn. De dermatoloog kan in dit advies gebruik maken van creme’s, peelings, injectables en laserbehandelingen. Daarnaast is de dermatoloog bij uitstek de specialist voor dermatochirurgische behandelingen.

Advies aanvragen

BeautyScan

De huidtherapeut

De huidtherapeut is een paramedicus die een 4 jarige HBO opleiding heeft gevolgd. Deze is ook getraind in onder andere cosmetische huidbehandelingen om huidveroudering tegen te gaan. De huidtherapeut kan de huid verbeteren met behulp van behandelingen zoals peelings, microneedling en cosmeceutical productadvies.

Advies aanvragen

Cosmetisch advies

Beoordeeld met:

BeautyScan

Waarom cosmetisch advies van BeautyScan

Het is belangrijk dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Deskundig advies van dermatologen en huidtherapeut

Iedereen heeft een ander vorm gezicht en huidtype. Het is dus belangrijk dat uw advies persoonlijk maar ook deskundig is.

Advies binnen 5 werkdagen

Onze cosmetisch specialisten brengen binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies op maat uit.

Op elk tijdstip mogelijk

U kunt op ieder gewenst tijdstip een advies aanvraag doen. U hoeft geen afspraak te maken.

Ideaal als second opinion

Heeft u al advies of een behandeling gehad? BeautyScan is de ideale manier om een second opinion te krijgen op uw huidige advies.

Advies aanvragen
Geheel vrijblijvend Waarborging privacy Deskundig advies Advies binnen 5 werkdagen