BeautyScan

Hoe werkt het?

BeautyScan geeft u een specialistisch advies op maat gegeven door de cosmetisch specialist van de huid, de dermatoloog. De dermatoloog is de medisch specialist die is getraind in cosmetische behandelmethoden om huidveroudering tegen kunnen gaan. Na de opleiding tot arts heeft de dermatoloog een 5 jarige specialisatie in huidbehandelingen en huidchirurgie gehad. De dermatoloog maakt bij huidbehandelingen gebruik van de nieuwste laser technieken, peelings, injectables en dermatochirurgische methoden.

Advies aanvragen

Stap 1

Vul het online formulier in en upload een foto

Om deskundig advies te ontvangen van BeautyScan, kunt u het vragenformulier doorlopen. In dit formulier worden een aantal vragen gesteld waardoor onze cosmetisch specialisten u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien.

Stap 2

U ontvangt de aanvullende vragenlijst per mail

Om deskundig advies te ontvangen van BeautyScan, kunt u het vragenformulier doorlopen. In dit formulier worden een aantal vragen gesteld waardoor onze cosmetisch specialisten u zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien.

Stap 3

Onze cosmetisch dermatologen bekijken uw aanvraag

Nadat wij uw aanvraag binnen hebben,  wordt deze bekeken en geanalyseerd door onze cosmetisch specialisten. Zij stellen u een advies op maat voor, speciaal afgestemd op uw huidtype.
Onze medisch specialisten zijn expert op het gebied van de cosmetische dermatologie en verbonden aan de Roosevelt kliniek en deels werkzaam in het academisch ziekenhuis.

Stap 4

U krijgt persoonlijk advies

Binnen 5 werkdagen ontvangt u uw persoonlijk advies (via mail) van onze medisch specialisten. Om uw privacy te waarborgen worden binnen 31 dagen na het consult uw geüploade foto’s en gegevens uit ons systeem verwijderd.

Cosmetisch advies

Beoordeeld met:

BeautyScan

Waarom cosmetisch advies van BeautyScan

Het is belangrijk dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Deskundig advies van dermatologen

Iedereen heeft een ander vorm gezicht en huidtype. Het is dus belangrijk dat uw advies persoonlijk maar ook deskundig is.

Advies binnen 5 werkdagen

Onze cosmetisch specialisten brengen binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies op maat uit.

Op elk tijdstip mogelijk

U kunt op ieder gewenst tijdstip een advies aanvraag doen. U hoeft geen afspraak te maken.

Ideaal als second opinion

Heeft u al advies of een behandeling gehad? BeautyScan is de ideale manier om een second opinion te krijgen op uw huidige advies.

Advies aanvragen
Geheel vrijblijvend Waarborging privacy Deskundig advies Advies binnen 5 werkdagen