BeautyScan

Cosmetische ingreep

Cosmetische dermatologie is een speciaal aandachtsgebied. Aan elke ingreep zitten risico’s. Denk daarom goed na voordat u een cosmetische ingreep laat verrichten, bijvoorbeeld waar en door wie u deze wilt laten uitvoeren. De medisch specialisten van de Rooseveltkliniek zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen, door een 5 jarige specialisatie in de huid, trainingen en ervaring. Op deze site kunt u door middel van een foto een e-consult verrichten. Dit kan goed een eerste indruk geven, maar kan ook dienen als second opinion nadat u ergens inlichting heeft gehad over een cosmetische ingreep met bijvoorbeeld botox, fillers of een ooglidcorrectie

Advies aanvragen

BeautyScan

Niet het gewenste resultaat na ingreep

Bent u niet tevreden over het resultaat van uw behandeld arts of heeft er bij u een cosmetische complicatie opgetreden. Vraag hier advies (e-consult) aan een ervaren dermatoloog wat voor u de verdere behandel mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u ook altijd een consult aanvragen in de Roosevelt kliniek. In de Roosevelt kliniek kunt u terecht voor botox, fillers, laser behandelingen en dermatochirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties.

Advies aanvragen

BeautyScan

Dermatochirurgie

Dermatochirurgie is een vak apart. De dermatoloog is de specialist voor operaties aan de huid en onderhuidse vet. Wilt u advies hoe een ingreep bij u het beste kan worden uitgevoerd vraag dan een e-consult op deze website aan of kom langs bij de specialist van de Roosevelt kliniek.

Advies aanvragen
Cosmetisch advies

Cosmetisch advies

Beoordeeld met:

BeautyScan

Waarom cosmetisch advies van BeautyScan

Het is belangrijk dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Deskundig advies van dermatologen en huidtherapeut

Iedereen heeft een ander vorm gezicht en huidtype. Het is dus belangrijk dat uw advies persoonlijk maar ook deskundig is.

Advies binnen 5 werkdagen

Onze cosmetisch specialisten brengen binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies op maat uit.

Op elk tijdstip mogelijk

U kunt op ieder gewenst tijdstip een advies aanvraag doen. U hoeft geen afspraak te maken.

Ideaal als second opinion

Heeft u al advies of een behandeling gehad? BeautyScan is de ideale manier om een second opinion te krijgen op uw huidige advies.

Advies aanvragen
Geheel vrijblijvend Waarborging privacy Deskundig advies Advies binnen 5 werkdagen